לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו הודו מזוגג חמוציות. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 664 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.07 דולר למנה. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם כרישה, מיץ תפוזים, רוטב חמוציות ג'לי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכרים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 81%. מתכונים דומים: טורקיה מזוגגת חמוציות עם מלית חמוציות-תירס, חזה הודו מזוגג חמוציות, ו טורקיה מזוגגת חמוציות-כתומה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הסר טפלי עוף וצוואר מהודו ושטוף מבפנים ומבחוץ במים קרים. התייבש עם מגבות נייר; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
בקערה קטנה שלבו חמאה מרוככת, 1 כף עשבי תיבול משובחים, שום כתוש, 2 כפות מרמלדה ופתיתי בצל. השתמש במזלג כדי לערבב יחד עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בצל יבשים
ריבה
חמאה
שום
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה קטנה משלבים תיבול עופות, 1 כף עשבי תיבול משובחים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
מלח ופלפל
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
השתמש ביד שלך כדי לשחרר בזהירות את העור סביב הציפור כולה. עבדו מחצית מתערובת החמאה מתחת לעור ההודו כולו. משפשפים את יתרת החמאה על החלק החיצוני של העור ומתבלים בתערובת תיבול העופות מבפנים ומבחוץ. ממלאים את פנים חלל ההודו בתפוזים וכרישה. (מסבך אם תרצה בכך.)
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
כתום
חמאה
טורקיה כולה
כרישה
7
מוסיפים את כל התפוזים והכרישה שנותרו לתבנית צלייה רדודה; יוצקים מרק ומניחים בצד. הכנס מדחום מוקפץ בזווית של כ -3 אינץ 'למטה מחלל הצוואר ו -2 אינץ' מעצם החזה, בחלק העבה ביותר של השד.
מרכיבים שתצטרך
כתום
מרק
כרישה
פופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מדחום מטבח
8
הניחו את חזה ההודו כלפי מעלה על רשת מעל הירקות בתבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
9
מכניסים לתנור ומורידים את הטמפרטורה ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
שלבו מיץ תפוזים, שארית המרמלדה, חמוציות ג 'לי ושאר עשבי תיבול משובחים בסיר קטן והבשלו עד שהג' לי נמס. המשך להתבשל עד שהתערובת מסמיכה, בערך 15 דקות; שמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
חמוציות
ג'לי
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
לאחר תרנגול הודו יש מבושל במשך 2 שעות מברשת על תערובת זיגוג. כאשר המדחום צץ או עד מדחום לקריאה מיידית המוחדר לירך רושם 180 מעלות פרנהייט, כ -3 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
12
מוציאים מהתנור ונותנים להודו לנוח 15 דקות לפני הגילוף.