קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

טורקיה מחדש חשיש

טורקיה מחדש חשיש
טורקיה מחדש חשיש עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתאים ל-6 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 277 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין דאש, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלחם התירס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחבת לחם תירס סנדלר תפוחים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 35 דקות. מתכונים דומים: טורקיה חשיש, טורקיה חשיש, ו טורקיה חשיש.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הנקניקיה למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, שוברים את הנקניק לחתיכות בעזרת מרית או כף, עד שהוא מתחיל לוותר על חלק מהשומן שלו, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מוסיפים לנקניק את הבצל, הג ' לפנו והפלפלים ומבשלים עד שהם רכים ושקופים, כ -5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומגבירים את האש לגבוהה. מבשלים עד שתפוחי האדמה שחומים מעט, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים את השעועית השחורה, לחם התירס והודו ומבשלים עד שהחשיש מחומם. מתבלים בקאיין, מלח ופלפל ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מניחים את הנקניקיה למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, שוברים את הנקניק לחתיכות בעזרת מרית או כף, עד שהוא מתחיל לוותר על חלק מהשומן שלו, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מוסיפים לנקניק את הבצל, הג ' לפנו והפלפלים ומבשלים עד שהם רכים ושקופים, כ -5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומגבירים את האש לגבוהה. מבשלים עד שתפוחי האדמה שחומים מעט, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים את השעועית השחורה, לחם התירס והודו ומבשלים עד שהחשיש מחומם. מתבלים בקאיין, מלח ופלפל ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק