טורקיה מילאנו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את טורקיה מילאנו. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -48 גרם חלבון , 55 גרם שומן , ובסך הכל 1072 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן קנולן, טימין טרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 66% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Baklava From Turkey , Turkey Kale Tacos ו- Chedar Turkey בורגרים עם רוטב יוגורט צ'יפוטלה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להזהבה והנוזלים מתאדים.
מוסיפים 1 כוס רוטב הודו, טימין ומספיק יין רק כדי לדלל מעט. מבשלים עד לחימום. לשמור על חום על אש נמוכה.
מניחים את הקמח על צלחת גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
טורפים יחד בקערה את הביצים ו-1 כף מים ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את פירורי הלחם בצלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים 1/4 כוס שמן קנולה במחבת צדדית בינונית עד שהוא רק מתחיל לנצנץ. חורצים את החזה הפרוס בקמח, מוציאים את העודפים ואז טובלים בשטיפת הביצים ונותנים לעודף לטפטף ואז חורצים פנימה את פירורי הלחם.
מניחים בשמן ומבשלים רק עד להזהבה משני הצדדים.
מוציאים מהתבנית ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
טורפים יחד את החומץ, מולסה הרימונים, החרדל והמלח והפלפל בקערה גדולה. להקציף לאט את השמן עד לקבלת אמולסיה.
מוסיפים את הארוגולה לקערה ומערבבים עם הרוטב; מתבלים במלח ופלפל.;
הרכבה: כף מעט מרוטב הפטריות על 4 צלחות גדולות, מעליהן 2 חתיכות של הודו.
מניחים מעט מהסלט על גבי ההודו ומפזרים מעט מהגבינה.