שוקולד צ'יפס-גלידה קינוח
אם יש לך חמאה, ביצה, תערובת עוגיות שוקולד שבב בטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. נסו שוקולד צ'יפס-גלידה קינוח, קינוח שוקולד צ'יפס ללא גלוטן, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ריסוס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים עוגיות, חמאה וביצה עד צורות בצק רכות.
על גיליון עוגיות ungreased, לעשות 5 עוגיות על ידי הטלת בצק על ידי כף.
אופים 9 עד 11 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.
בינתיים, לחץ על הבצק שנותר במחבת, באמצעות אצבעות לחות (הבצק יהיה דביק).
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מורחים 1/3 כוס שוקולד ציפוי על קרום אפוי. להקפיא 10 עד 15 דקות או עד שוקולד מוגדר.
בינתיים, להסיר גלידה מן המקפיא כדי לרכך.
מורחים גלידה מרוככת באופן שווה על פני קרום מצופה שוקולד.
קראמבל 5 עוגיות אפויות; מפזרים על שכבת גלידה.
טפטוף שנותר שוקולד ציפוי על פירורי עוגיות. כיסוי; להקפיא 2 שעות. כדי לשרת, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות לפני חיתוך. לקבלת חתיכות הגשה, לחתוך 5 שורות על ידי 3 שורות. החנות מכוסה במקפיא.