טורקיה עם חמאה מולסה
טורקיה עם חמאה מולסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 708 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. אם יש לך פלפל טחון גס, טורקיה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: מולסה-טורקיה מזוגגת, כריכי הודו חמים עם חרדל מולסה בורבון, ו פלפל שחור-מולסה רימונים מזוגגת טורקיה.
הוראות
תנור חום עד 350 F. בקערה, להשתמש מזלג או כף עץ לשלב 8 כפות של החמאה, דבשה, מלח, פלפל, ומיץ לימון; להפריש.
הסר את הקרביים של טורקיה והשלך או שמור לשימוש אחר. יש לשטוף את ההודו מתחת למים זורמים קרים. טפיחה יבשה לחלוטין עם מגבות נייר.
מניחים על מדף במחבת צלייה. באמצעות האצבעות שלך, בזהירות להפיץ את תערובת החמאה באופן שווה מתחת לעור, להגיע ככל האפשר מבלי לקרוע אותו.
מניחים כל תערובת חמאה נותרת בחלל. לשפשף את 2 כפות הנותרים של חמאה על גבי העור.
הוסף כ 1 כוס מים למחבת. צלוי, חשוף, עד השחמה, כ -45 דקות. מכסים באופן רופף עם גיליון גדול של נייר. המשך לצלות עד מדחום מוכנס ב רשם הירך 180 F, 2 1/2 עד 3 שעות בסך הכל, בהתאם לגודל של טורקיה.
בואו לעמוד, מכוסה, לפחות 30 דקות לפני חיתוך.טיפ: חמאת המולסה נותנת לתרנגול הודו טעם עשיר וצבע שרוף. אין צורך ברוטב.