טורקיה רוזמרין מטוגן בשמן עמוק של אריק
טורקיה רוזמרין המטוגנת בשמן עמוק של אריק עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 974 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך שמן בוטנים, רוזמרין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
למלא מטגן עמוק חיצוני עם שמן בוטנים (ראה קצה למטה), וחום ל 325 מעלות F (160 מעלות C). זה ייקח בערך 30 דקות.
לשפשף את טורקיה עם שום טחון, מלח ופלפל מבפנים ומבחוץ. למלא את החלל עם רוזמרין, שיני שום וג ' ינג ' ר. מקררים למשך 30 דקות כדי להשרות.
הסר את עשבי תיבול ושום מחלל הציפור, ולהשליך. ודא הפתח בצוואר של טורקיה הוא לפחות 2 אינץ ' רחב. לקצץ את העור בחזרה במידת צורך. זה ימנע לחץ להיבנות בפנים. אם טורקיה יש מחוון doneness מוקפץ, זה חייב להיות מוסר מראש.
מניחים את טורקיה בסל הטיגון, או מכשיר תלוי, ולאט לאט להוריד אותו לתוך השמן החם. הקפד לשמור על הטמפרטורה של השמן בזמן שהוא טיגון. מבשלים 3 1/2 דקות לכל פאונד, או עד הטמפרטורה הפנימית היא ב 180 מעלות F (82 מעלות C) כאשר נלקח בחלק העבה ביותר של הירך.
בזהירות להסיר את טורקיה מן השמן החם, ולכבות את הטיגון העמוק.
תן לציפור להתקרר במשך 5 דקות, ואז תתייבש.