טורקית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Quesadillan. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חזה הודו מעדניית אוסקר מאייר, טאקו בלאי וסלסה עבה, סינגלים מחלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), טורקית, ו קסדייה הודו צלויה.
הוראות
מורחים 1 טורטייה עם 1 כף. של הסלסה.
כיסוי עם טורקיה ו 2% סינגלים חלב; העליון עם הנותרים 1 כף. סלסה וטורטיה הנותרים.
מיקרוגל על 30 שניות גבוהות או עד 2% סינגלים חלב מתחיל להינמס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.