טחון טורקיה אטריות אופים
גשו לסופר וקנו אטריות ביצים רחבות, גבינת מוצרלה חלקית, אבקת חלב דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת חלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק פרות כקינוח. . עם כפית נסו טחון טורקיה אטריות אופים, אטריות בשר טחון אופים, ו עוף טחון & אטריות תרד אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות ביצים במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 5 דקות; לנקז.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בטורקיה ובצל. מבשלים ומערבבים עד תערובת טורקיה הוא מתפורר, באופן שווה השחמה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות; לנקז. מערבבים ברוטב עגבניות ותיבול איטלקי; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 10 דקות.
מערבבים חלב, גבינת שמנת, פטרוזיליה ושום בסיר קטן. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד גבינת שמנת נמסה, על 5 דקות.
לזרוק אטריות עם תערובת גבינת שמנת; להעביר לתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם תערובת טורקיה ומפזרים גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, 15 עד 30 דקות.