פיצה לבנה קלה
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בצק פיצה, ריקוטה חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פיצה לבנה קלה עם נקניק, פיצה תרד לבנה קלה, ו ארבע גבינה לבנה ברוקולי פיצה (קל) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 14 אינץ ' עגול פיצה פאן
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. התאימו את מתלה התנור לשליש התחתון של התנור.
מברישים את מחבת הפיצה בשמן. על משטח עבודה, באמצעות הידיים, לחץ על בצק הפיצה לדיסק שטוח גדול ולהעביר אותו למחבת משומנת. באמצעות האצבעות, לחץ על הבצק החוצה עד שהוא נמתח למתחם של המחבת. צור בצק " שפה " סביב הקצוות החיצוניים של המחבת.
מברשת את כל פני השטח של הבצק בקלילות עם שמן שום פירס את החלק התחתון של הקרום בכל רחבי עם מזלג, כדי למנוע מבעבע.
מורחים באופן שווה את המוצרלה על הקרום. באמצעות 2 כפות, ערימות בגודל כפית בובה של ריקוטה באופן שווה על המוצרלה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומפזרים באופן שווה את האורגנו הקצוץ מעל.
אופים בשליש התחתון של התנור עד הקרום הוא חום זהוב גבינה הוא מבעבע בראונינג על גבי, 25 עד 30 דקות. מגניב על המחבת במשך 10 דקות לפני לקישוט עם אורגנו נוסף חיתוך לתוך 8 חתיכות.
הערה של קוק: נסה לקנות בצק פיצה טרי מהפיצריה המקומית שלך; רק כדי להיות בטוח לתת לו לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות, כמו בצק חם קל יותר לעבוד עם.