קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פיצה לבנה קלה

פיצה לבנה קלה
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בצק פיצה, ריקוטה חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פיצה לבנה קלה עם נקניק, פיצה תרד לבנה קלה, ו ארבע גבינה לבנה ברוקולי פיצה (קל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 14 אינץ ' עגול פיצה פאן
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. התאימו את מתלה התנור לשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מברישים את מחבת הפיצה בשמן. על משטח עבודה, באמצעות הידיים, לחץ על בצק הפיצה לדיסק שטוח גדול ולהעביר אותו למחבת משומנת. באמצעות האצבעות, לחץ על הבצק החוצה עד שהוא נמתח למתחם של המחבת. צור בצק " שפה " סביב הקצוות החיצוניים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מברשת את כל פני השטח של הבצק בקלילות עם שמן שום פירס את החלק התחתון של הקרום בכל רחבי עם מזלג, כדי למנוע מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מורחים באופן שווה את המוצרלה על הקרום. באמצעות 2 כפות, ערימות בגודל כפית בובה של ריקוטה באופן שווה על המוצרלה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומפזרים באופן שווה את האורגנו הקצוץ מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
לפי עוגהלפי עוגה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
אופים בשליש התחתון של התנור עד הקרום הוא חום זהוב גבינה הוא מבעבע בראונינג על גבי, 25 עד 30 דקות. מגניב על המחבת במשך 10 דקות לפני לקישוט עם אורגנו נוסף חיתוך לתוך 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הערה של קוק: נסה לקנות בצק פיצה טרי מהפיצריה המקומית שלך; רק כדי להיות בטוח לתת לו לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות, כמו בצק חם קל יותר לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו