טחון קולופ
Collops טחון הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בשר בקר, פלפל טחון, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פירות טחון, קארי בשר טחון, ו בקר טחון וולינגטון.
הוראות
פירורים את הבשר הטחון למחבת מעל חום בינוני; מוסיפים בצל, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים את הבשר הטחון עד שכבר לא ורוד, 7 עד 10 דקות.
מערבבים שיבולת שועל לתוך תערובת בשר בקר כדי מעיל בטפטופים בשר.
יוצקים מלאי בשר על תערובת בשר; מביאים לרתיחה, מניחים כיסוי על המחבת, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים בבית מבשלים עד שיבולת השועל מבושלים, כ -30 דקות.
מערבבים רוטב ווסטרשייר דרך תערובת הבשר כדי לשרת.