קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טטין עגבניות קלוי איטי

טטין עגבניות קלוי איטי
לכי לחנות ותקני שום, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Tatin טארט עגבניות, Tatin טארט עגבניות, ו Tatin טארט עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הצדדים לחתוך של העגבניות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2
מחממים את הסוכר והמים במחבת חסינת תנור על אש בינונית עד שהסוכר הופך לנוזל וחום זהוב קלות, כ -10 דקות.בזהירות להוסיף את החומץ, לחכות הקרמל להפסיק sputtering, להסיר מן החום ולהוסיף את השום, טימין ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
למסיבותלמסיבות
3
מניחים את העגבניות כלפי מטה ברוטב ואופים בתנור שחומם מראש 275 במשך 2 שעות.ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד קרמל וחום זהוב עמוק, מוסיפים 2 כפות מים ומזהמים את המחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
מניחים את הבצל על גבי העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
5
מרדדים את בצק עלים החוצה לחתוך מעגל קצת יותר גדול כי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
מניחים את הבצק על העגבניות במחבת מקפלים את הקצוות וחותכים שלושה חריצים לתוך החלק העליון כדי לפרוק קיטור.אופים בתנור שחומם מראש 232° עד חום זהוב, על 20-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או