טטרזיני פטריות הודו
אם יש לכם שקדים, תיבול התפשטות שום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו פטריות הודו Tetrazzini, טטרזיני פטריות הודו, ו עוף בסיר אחד וטטרזיני פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה מלבנית 2 ליטר.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים חמאה במחבת גדולה; מבשלים ומערבבים את הפטריות, בצל ירוק ופלפל פעמון עד שהבצל שקוף והירקות מתרככים, כ -5 דקות. מערבבים בקמח, פלפל שחור, ושום להפיץ תיבול.
יוצקים את מרק עוף ושמנת, לטאטא את התערובת עד חלקה מעובה, 5 עד 8 דקות יותר. מערבבים את טורקיה, חצי גבינת פרמזן, ואת לינגוויני מבושל, ומערבבים קלות כדי מעיל כל החומרים עם רוטב.
מורחים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים את החלק העליון עם גבינת הפרמזן שנותרה והשקדים.
אופים בתנור שחומם מראש עד לתערובת מבעבע והחלק העליון החל להשחים, כ -20 דקות, ומפזרים פטרוזיליה לפני ההגשה.