קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

טטרזיני פטריות הודו

טטרזיני פטריות הודו
אם יש לכם שקדים, תיבול התפשטות שום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו פטריות הודו Tetrazzini, טטרזיני פטריות הודו, ו עוף בסיר אחד וטטרזיני פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה מלבנית 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מחממים חמאה במחבת גדולה; מבשלים ומערבבים את הפטריות, בצל ירוק ופלפל פעמון עד שהבצל שקוף והירקות מתרככים, כ -5 דקות. מערבבים בקמח, פלפל שחור, ושום להפיץ תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפלפלפל
בצל ירוקבצל ירוק
ירקירק
פטריותפטריות
תיבולתיבול
חמאהחמאה
שוםשום
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את מרק עוף ושמנת, לטאטא את התערובת עד חלקה מעובה, 5 עד 8 דקות יותר. מערבבים את טורקיה, חצי גבינת פרמזן, ואת לינגוויני מבושל, ומערבבים קלות כדי מעיל כל החומרים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני מבושללינגוויני מבושל
פרמזןפרמזן
מרק עוףמרק עוף
טורקיה כולהטורקיה כולה
קרםקרם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מורחים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים את החלק העליון עם גבינת הפרמזן שנותרה והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד לתערובת מבעבע והחלק העליון החל להשחים, כ -20 דקות, ומפזרים פטרוזיליה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור