טילפיה סקלופין
. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, חמאה, פילה אמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones), Scaloppine עוף, ו Scaloppine עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית עם חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום.
מניחים פילה דגים במחבת; מפזרים את הדגים במלח ופלפל, ומבשלים במשך 90 שניות. הפעל את הדגים; מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים 90 שניות נוספות.
מוסיפים את הפטריות, הצלפים והיין. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג והיין מצטמצם בחצי, 6 עד 7 דקות.
הסר את הכיסוי, יוצקים מיץ לימון, ומבשלים דקה אחת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.