קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טימבלס פטריות בר ואורז

טימבלס פטריות בר ואורז
פטריות בר ואורז Timbales עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לך מלח, מים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פטריות אורז בר, אורז בר ועוגת סיר פטריות, ו אורז פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פטריות פורצ ' יני בקערה קטנה; מכסים עם 1 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן לעמוד 20 דקות או עד רך.
3
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, שומר נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מקום שמורות פטריות נוזלי, 1 1/2 כוסות מים, אורז, ו 1/4 כפית מלח בסיר גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
בעוד אורז מבשל, לחמם 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו, 1/8 כפית מלח, פטריות פורטובלו ופטריות כפתור; מבשלים 5 דקות או עד פטריות רכות ונוזליות בעיקר מתאדות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים הנותרים 1/8 מלח כפית, פטריות פורצ ' יני, טימין קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
8
הסר אורז מחום; מערבבים בתערובת פטריות, גבינה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
מעיל 4 timbales או 4 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול. לארוז על תערובת אורז כוס 1 לתוך כל timbale; הפוך על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מקשטים עם קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק