טימבלס פטריות בר ואורז
פטריות בר ואורז Timbales עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לך מלח, מים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פטריות אורז בר, אורז בר ועוגת סיר פטריות, ו אורז פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות פורצ ' יני בקערה קטנה; מכסים עם 1 כוס מים רותחים.
תן לעמוד 20 דקות או עד רך.
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, שומר נוזלים.
מקום שמורות פטריות נוזלי, 1 1/2 כוסות מים, אורז, ו 1/4 כפית מלח בסיר גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד שהאורז רך.
בעוד אורז מבשל, לחמם 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו, 1/8 כפית מלח, פטריות פורטובלו ופטריות כפתור; מבשלים 5 דקות או עד פטריות רכות ונוזליות בעיקר מתאדות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים הנותרים 1/8 מלח כפית, פטריות פורצ ' יני, טימין קצוץ.
הסר אורז מחום; מערבבים בתערובת פטריות, גבינה ופלפל.
מעיל 4 timbales או 4 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול. לארוז על תערובת אורז כוס 1 לתוך כל timbale; הפוך על צלחות.
מקשטים עם קורנית, אם תרצה.