טימין ותבלינים-שפשף בשר בקר צלוי או ג'וס
קורנית ותבלינים-שפשף צלי בקר פילה או ג'וס יכול להיות רק את הרוטב שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 7 . מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פילה בקר, פלפל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. מתכונים דומים: טימין ותבלינים-שפשף בשר בקר צלוי או ג'וס, פלפל שחור תבלינים-שפשף בשר בקר, ו ספייס-שפשף בשר חזיר.
הוראות
שלב 2 כפיות טימין, מלח, פלפל ופלפל אנגלי בקערה קטנה. לשפשף תערובת באופן שווה על כל הצדדים של בשר בקר. עוטפים היטב בניילון נצמד ומכניסים למקרר 24 שעות.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים בקר למחבת; מבשלים 5 דקות, הופכים להשחמה מכל הצדדים.
מעבירים בקר למתלה צלייה המצופה בתרסיס בישול; מניחים מתלה בתבנית צלייה.
אופים בחום של 400 למשך 26 דקות או עד שמדחום רושם 135 או דרגת אלימות רצויה.
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יוצקים ברנדי לתבנית צלייה, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות; מניחים בצד.
מחממים מחבת על אש בינונית. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים שאלוט למחבת; מבשלים 4 דקות או עד שהם רכים, מערבבים מדי פעם.
להוסיף תערובת ברנדי, מרק, ונותר 1 כפית תימין למחבת, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות להשחמה; מבשל עד מופחת ל 1 כוס (כ -4 דקות).
הערה יין: פילה בקר צלוי קלאסי הוא ההתאמה המובהקת לקברנה סוביניון. לקברנה יש מבנה מלכותי וטעם עמוק ועשיר, המשקף את כל מה שיש למכרז להציע. נסה את אחד הקברנים המפוארים, הרכים והעשירים ביותר של עמק נאפה: שפר נקודה אחת חמש רובע הקפיצה של אייל קברנה סוביניון 2004 ($65). -- קארן מקניל