טימין לימון Swordfish עם אספרגוס
לימון טימין Swordfish עם אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סטייקים דג חרב, עלה דפנה, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו דג חרב עם טימין ריח אספרגוס, טימין לימון Swordfish, ו אחד פאן לימון טימין עוף אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, לעבד את גבינת קוטג ' עד שמנת.
להעביר את גבינת קוטג ' לקערה קטנה, ומערבבים בחלב, 1 1/2 כפיות של מיץ לימון, פטרוזיליה, בזיליקום, ו 1/2 כפית של טימין מיובש. מכסים ומקררים במקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הדג בתבנית אפייה 8x8 אינץ'.
יוצקים את המים ואת מיץ לימון הנותרים לתוך המנה.
מניחים את עלה המפרץ במים, ומפזרים את 1/2 כפית הנותרים של טימין מיובש על הדגים. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג והוא אטום כל הדרך.
בינתיים, מניחים אספרגוס באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, וכיסוי. מבשלים עד מכרז אבל עדיין המשרד, על 2 עד 6 דקות.
כאשר הדג נעשה, להעביר מגש הגשה ולסדר את האספרגוס ליד הדג.
מגישים עם רוטב גבינת קוטג'.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.