טיפים בקר Chux
טיפים בשר Chux יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, אם יש לכם רוטב חום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. . מתכונים דומים: טיפים בשר על תפוחי אדמה, לה קונצ'ה בשר טיפים, ו טיפי בשר מחופשים.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה; מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד להשחמה, כ -15 דקות.
מוסיפים בשר בקר, שום, פלפל שחור טחון ופלפל סדוק לשמן החם; מבשלים עד בשר תבשיל השחמה ושום הוא זהוב, על 10 דקות יותר.
יוצקים מים, יין אדום, רוטב סויה ורוטב ווסטרשייר לבישול איטי ומערבבים תערובת רוטב חום ומלח כשר לתערובת יין עד שהתערובת רוטב נמס; מוסיפים תערובת בקר לבישול איטי ומערבבים לשלב. מבשלים על גבוה עד תערובת כמעט מגיע לרתיחה, על 1 שעה; להפחית את החום נמוך ומבשלים עד בשר רך ורוטב התעבה, 1 יותר שעה.