קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

טיפים בקר Chux

טיפים בקר Chux
טיפים בשר Chux יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, אם יש לכם רוטב חום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. . מתכונים דומים: טיפים בשר על תפוחי אדמה, לה קונצ'ה בשר טיפים, ו טיפי בשר מחופשים.

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה; מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד להשחמה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בשר בקר, שום, פלפל שחור טחון ופלפל סדוק לשמן החם; מבשלים עד בשר תבשיל השחמה ושום הוא זהוב, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
3
יוצקים מים, יין אדום, רוטב סויה ורוטב ווסטרשייר לבישול איטי ומערבבים תערובת רוטב חום ומלח כשר לתערובת יין עד שהתערובת רוטב נמס; מוסיפים תערובת בקר לבישול איטי ומערבבים לשלב. מבשלים על גבוה עד תערובת כמעט מגיע לרתיחה, על 1 שעה; להפחית את החום נמוך ומבשלים עד בשר רך ורוטב התעבה, 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ