טיפים סטייק עם רוטב פטריות
טיפים סטייק עם רוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 462 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 82 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שום, טיפים סינטה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פרי הדר כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 85%, המנה הזו אדירה. נסו טיפים לסינטה של קובי ברוטב יין פטריות עם דומינו תפוחי אדמה שומן ברווז ורקטה, סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, ו סטייק עם רוטב פטריות (סטייק או שמפיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה. ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מטגנים את השאלוט עד לשקיפות, ואז מוסיפים פטריות ומבשלים, מכוסים, עד להכהה, כ -5 דקות.
מוציאים פטריות מהתבנית ומניחים בצד. מתפיחים את התבנית עם פחית אחת של מרק בקר, ויין בורדו. להגביר את החום, ולהביא לרתיחה. אפשר לתערובת לרתיחה עד שהיא צמצמה ב -1/
צולים את קצות הסינטה לאלילות הרצויה. מתבלים במלח ופלפל אם רוצים.
מוציאים לצלחת ומניחים בצד.
כשהרוטב מצטמצם, מערבבים פנימה את הפחית השנייה של מרק בקר ושום. מחזירים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד 5 עד 10 דקות. הרוטב יהיה דק כמו או ג ' וס.
מקציפים בקמח ומבשלים עד שהרוטב הוא בעובי הרצוי. טועמים ומתאימים תיבול במידת הצורך. מערבבים פנימה את הפטריות.
מגישים טיפים עם רוטב פטריות בכפית.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הר. מרלו אמיץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 59 דולר לבקבוק.
![הר. מרלו אמיץ]()
הר. מרלו אמיץ