טיפש חמוציות-מנגו עם ג'ינג'רסנפס
טיפש חמוציות-מנגו עם ג'ינג'רסניפים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל של 702 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, סוכר חום, קליפת תפוז, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 37 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו טיפש מנגו, מנגו אוכמניות"טיפש", ו טיפש מנגו אפריקאי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את התענוג של חמוציות-מנגו למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מקציפים יחד את השמנת, הסוכר ותמצית הווניל עד שנוצרות פסגות רכות. שומרים 1/4 כוס מהקרם בקערה נפרדת. מקפלים את המחית לקרם שנותר עד לאיחוד פשוט. ממלאים כל גביע יין אדום 1/2 דרך עם כמה טיפש ומפזרים עם כמה ג ' ינג ' רסנפס. ממלאים את הגביעים בשאר הדרך בטיפש, מעליהם בובת הקצפת שנותרה וזילוף ג ' ינגרסנאפ.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים בצל וג ' ינג ' ר ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים מיץ תפוזים וסוכר חום ומבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין והתערובת מסמיכה מעט, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים מחצית מהחמוציות ומבשלים עד שהם קופצים.
מוסיפים את החמוציות שנותרו ומבשלים 5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את המנגו והגרידה.