טירמיסו
טירמיסו לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 552 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -33 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח ים תיכוני. אם יש לכם שוקולד מריר, רום, רום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג לחם טירמיסו , טירמיסו 5 דקות ו -אמרטו טירמיסו .
הוראות
מקציפים את החלמונים והסוכר בקערת המיקסר החשמלי המצויד בחיבור המקצף במהירות גבוהה במשך כ-5 דקות, או עד לקבלת תערובת סמיכה מאוד וצהובה בהיר. מנמיכים את המהירות לבינונית ומוסיפים 1/4 כוס רום, 1/4 כוס אספרסו והמסקרפונה.
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
שלבו את 1/4 כוס הרום הנותרים ו-1 1/4 כוסות אספרסו בקערה רדודה. טובלים צד אחד של כל ליידיפינגר בתערובת האספרסו/רום ומרפדים את החלק התחתון של צלחת בגודל 9 על 12 על 2 אינץ'.
יוצקים מעל מחצית מתערובת קרם האספרסו בצורה אחידה. טובלים צד אחד של שאר הליידפינגרס בתערובת האספרסו/רום ומניחים אותם בשכבה שנייה בצלחת.
יוצקים את יתרת קרם האספרסו מעל. מחליקים את החלק העליון ומכסים בניילון נצמד. מקררים למשך הלילה.
לפני ההגשה מפזרים מלמעלה שוקולד מגולח ומפדרים קלות בסוכר קונדיטורים, אם רוצים.
Food Network Kitchens מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל לסלמונלה או מחלות אחרות הנישאות במזון. כדי להפחית את הסיכון הזה, אנו ממליצים להשתמש רק בביצים טריות, נקיות, בקירור A או AA עם קליפות שלמות, ולהימנע ממגע בין החלמונים או החלבונים והקליפה.
הערות: כדי להכין אספרסו למתכון זה במכונת הקפה החשמלית בטפטוף, השתמשו בכמות מספקת של מים ל-4 כוסות קפה בתוספת 1/3 כוס אספרסו טחון.
אתה יכול למצוא סבויארדי ומסקרפונה בחנות מתמחה איטלקית.