טירמיסו שוקולד שרלוט היא ללא גלוטן ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 14 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. נסו טירמיסו שוקולד שרלוט, טירמיסו שרלוט, ו עוגת שרלוט טירמיסו עם רמז של בייליס-שמים בפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים עוגה פאונד מספיק כדי לקבל 18 (1/3") פרוסות. צלעות שורה ותחתית של מחבת 9" springform ungreased עם 12 עד 14 פרוסות של עוגה פאונד. תניח בצד את העוגה שנותרה. ממיסים אספרסו במים רותחים 3/4 כוס; מערבבים ב 1/4 כוס קאלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
להוסיף תערובת mascarpone 1/2 כוס, ערבוב עד חלקה; לקפל לתוך תערובת mascarpone הנותרים. תערובת mascarpone שוקולד כפית למחבת springform. צ ' יל 20 דקות או עד מוצק מעט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
13
שלב שאריות פירורי שוקולד, נשאר 1/4 כוס שמנת, וחמאה בקערת זכוכית קטנה. מיקרוגל על 1 1/2 דקות גבוהות. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. כף שוקולד ganache מעל גבי קינוח, מתפשט לקצוות עם מרית קיזוז קטן. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
אינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי