קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

טירמיסו תות שכבות

טירמיסו תות שכבות
המתכון Tiramisu תות שכבות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חלב, מגניב שוט מטבל crãme תות, ladyfingers, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טירמיסו תות, טריפל תות טירמיסו, ו תות טירמיסו פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להוסיף חלב, מכות עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להוסיף תערובות פודינג יבש; לנצח על מהירות נמוכה 1 דקות. או עד שיתמזג היטב.
3
מכסים את החלק התחתון של מחבת 13x9 אינץ ' עם חצי ladyfingers; העליון עם שכבות של חצי כל תערובת פודינג, מטבלים שוט מגניב וגרגרים. חזור על כל השכבות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להכניס למקרר 3 שעות.
5
מפזרים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.