טל דבש-Jalapeño Granita
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלון, פלפל חלפיניו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו טל דבש גרניטה, דבש גרניטה ספריצר, ו טל דבש אלדרפלאוור גרניטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
מניחים תערובת סוכר בבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים מלון, מיץ ומלח. תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת מלון לתוך צלחת אפייה 13 x 9inch. לכסות ולהקפיא 8 שעות או עד המשרד. לגרד תערובת שלמה עם מזלג עד פלאפי. לאחסן במיכל אטום במקפיא.