טלה בגריל ים תיכוני
כבש בגריל הים תיכוני דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 116 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, רוזמרין, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: סטייק כבש צלוי ים תיכוני, קבב טלה בגריל ים תיכוני, ו טלה ים תיכוני.
הוראות
פרוס כבש לאורך, חיתוך ל, אבל לא דרך, בצד השני. פתח את החצאים, הנחת טלה שטוח. חותכים כל חצי לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח.
שלב את היין ואת 5 המרכיבים הבאים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top.
הוסף כבש לשקית; חותם. להשרות במקרר 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר כבש משקית, הזמנת מרינדה.
מקום שמורות מרינדה בסיר קטן; להביא לרתיחה. להרתיח 1 דקה.
מניחים כבש על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; כיסוי וגריל 20 דקות או עד מדחום בשר רושם 145 (בינוני-נדיר) או במידה הרצויה של doneness, מפנה ומבוסס כבש פעם עם מרינדה שמורה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.