טלה טבוע
כבש שנטבע דורש מסביב 3 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 720 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, עלי נענע טריים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. טלה טבוע, רגל כבש טבולה, ו צלעות כבש שטוחות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מניחים את הטלה בשקית פלסטיק resealable.
מערבבים את החומרים המרינדה בקערת זכוכית או כוס מדידה.
יוצקים את המרינדה על הטלה, לאטום את התיק, ומקררים לפחות 1 שעה או לילה.
לאחר במרינדה, מניחים את הטלה במחבת ברזל יצוק עם שמן זית וצורבים את הטלה מכל הצדדים. מכסים את המחבת בנייר כסף ומניחים בתנור. צולים את הטלה עד לסיום, במשך 2 עד 2 1/2 שעות. הטמפרטורה הפנימית צריכה להגיע ל-180 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית.