קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

טלה טבוע

טלה טבוע
כבש שנטבע דורש מסביב 3 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 720 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, עלי נענע טריים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. טלה טבוע, רגל כבש טבולה, ו צלעות כבש שטוחות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
2
מניחים את הטלה בשקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים את החומרים המרינדה בקערת זכוכית או כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את המרינדה על הטלה, לאטום את התיק, ומקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
5
לאחר במרינדה, מניחים את הטלה במחבת ברזל יצוק עם שמן זית וצורבים את הטלה מכל הצדדים. מכסים את המחבת בנייר כסף ומניחים בתנור. צולים את הטלה עד לסיום, במשך 2 עד 2 1/2 שעות. הטמפרטורה הפנימית צריכה להגיע ל-180 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך