טלה מרוקאי ונזיד משמש
תבשיל טלה ומשמש מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 358 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם שום, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו תבשיל טלה מרוקאי, תבשיל טלה מרוקאי, ו תבשיל טלה מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים כבש עם מלח ומוסיפים לסיר. לבשל, פונה לעתים קרובות, עד חום מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים בצל ושום לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות.
יוצקים מרק ומיץ ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימים מתחתית הסיר.
יוצקים לתוך סיר איטי; להוסיף גרידת תפוזים מקל קינמון. מכסים ומבשלים על נמוך עד כבש הוא מזלג מכרז, 5 עד 6 שעות. מערבבים משמשים ונענע. מתבלים עם מלח נוסף, אם תרצה.
הסר ולהשליך מקל קינמון לפני ההגשה.