קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

טלה עם רוטב מנטה אננס

טלה עם רוטב מנטה אננס
טלה עם רוטב מנטה אננס היא מנה עיקרית שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי וראשוני מכיל 755 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-64 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש כבש, שיני שום, אננס ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-נענע, צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-מנטה וצלעות טלה עם רוטב נענע.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים כל עודפי שומן על מדפי הטלה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה עמידה לתנור על אש בינונית-גבוהה ומכניסים את המתלים למחבת החמה כשהצד השומן כלפי מעלה. צורבים עד להשחמה, לאחר מכן הופכים וצורבים על הצד השמן עד להזהבה. העמידו את המתלים בתבנית, חוצים את העצמות עם הצד השומני החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הכניסו את התבנית לתנור לצלייה עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-130 מעלות F במדחום לקריאה מיידית, כ-15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לכבש לנוח על קרש חיתוך 5 דקות לפחות. פורסים צלעות בודדות או כפולות (2 עצמות צלעות).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להכנת הרוטב, קוצצים דק את האננס, שומרים את כל המיצים שמשתחררים (הוא צריך להידמות לאננס מרוסק משומר).
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מחממים את 1 כף שמן הזית הנותרת בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את השום ומטגנים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים לסיר את האננס והמיץ שלו, צרור הנענע והמים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאננס מתפרק והנוזל מסמיך, כ-40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר את צרור הנענע והשליך; מערבבים את הנענע הקצוצה לתוך הרוטב ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מגישים את צלעות הטלה על מגש עם רוטב אננס מנטה בכפית מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)