קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

טלה עם רוטב מנטה אננס

טלה עם רוטב מנטה אננס
טלה עם רוטב מנטה אננס היא מנה עיקרית שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי וראשוני מכיל 755 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-64 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש כבש, שיני שום, אננס ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-נענע, צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-מנטה וצלעות טלה עם רוטב נענע.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חותכים כל עודפי שומן על מדפי הטלה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה עמידה לתנור על אש בינונית-גבוהה ומכניסים את המתלים למחבת החמה כשהצד השומן כלפי מעלה. צורבים עד להשחמה, לאחר מכן הופכים וצורבים על הצד השמן עד להזהבה. העמידו את המתלים בתבנית, חוצים את העצמות עם הצד השומני החוצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הכניסו את התבנית לתנור לצלייה עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-130 מעלות F במדחום לקריאה מיידית, כ-15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לכבש לנוח על קרש חיתוך 5 דקות לפחות. פורסים צלעות בודדות או כפולות (2 עצמות צלעות).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
להכנת הרוטב, קוצצים דק את האננס, שומרים את כל המיצים שמשתחררים (הוא צריך להידמות לאננס מרוסק משומר).
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מחממים את 1 כף שמן הזית הנותרת בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוסיפים את השום ומטגנים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מוסיפים לסיר את האננס והמיץ שלו, צרור הנענע והמים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאננס מתפרק והנוזל מסמיך, כ-40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
הסר את צרור הנענע והשליך; מערבבים את הנענע הקצוצה לתוך הרוטב ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מגישים את צלעות הטלה על מגש עם רוטב אננס מנטה בכפית מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)