טלה עם רוטב מנטה אננס
טלה עם רוטב מנטה אננס היא מנה עיקרית שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי וראשוני מכיל 755 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-64 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש כבש, שיני שום, אננס ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-נענע, צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-מנטה וצלעות טלה עם רוטב נענע.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
חותכים כל עודפי שומן על מדפי הטלה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה עמידה לתנור על אש בינונית-גבוהה ומכניסים את המתלים למחבת החמה כשהצד השומן כלפי מעלה. צורבים עד להשחמה, לאחר מכן הופכים וצורבים על הצד השמן עד להזהבה. העמידו את המתלים בתבנית, חוצים את העצמות עם הצד השומני החוצה.
הכניסו את התבנית לתנור לצלייה עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-130 מעלות F במדחום לקריאה מיידית, כ-15 עד 20 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לכבש לנוח על קרש חיתוך 5 דקות לפחות. פורסים צלעות בודדות או כפולות (2 עצמות צלעות).
להכנת הרוטב, קוצצים דק את האננס, שומרים את כל המיצים שמשתחררים (הוא צריך להידמות לאננס מרוסק משומר).
מחממים את 1 כף שמן הזית הנותרת בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומטגנים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים לסיר את האננס והמיץ שלו, צרור הנענע והמים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאננס מתפרק והנוזל מסמיך, כ-40 עד 45 דקות.
הסר את צרור הנענע והשליך; מערבבים את הנענע הקצוצה לתוך הרוטב ומעבירים לקערת הגשה.
מגישים את צלעות הטלה על מגש עם רוטב אננס מנטה בכפית מלמעלה.