קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

טלה עם רוטב מנטה אננס

טלה עם רוטב מנטה אננס
טלה עם רוטב מנטה אננס היא מנה עיקרית שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי וראשוני מכיל 755 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-64 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש כבש, שיני שום, אננס ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-נענע, צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-מנטה וצלעות טלה עם רוטב נענע.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חותכים כל עודפי שומן על מדפי הטלה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה עמידה לתנור על אש בינונית-גבוהה ומכניסים את המתלים למחבת החמה כשהצד השומן כלפי מעלה. צורבים עד להשחמה, לאחר מכן הופכים וצורבים על הצד השמן עד להזהבה. העמידו את המתלים בתבנית, חוצים את העצמות עם הצד השומני החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הכניסו את התבנית לתנור לצלייה עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-130 מעלות F במדחום לקריאה מיידית, כ-15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לכבש לנוח על קרש חיתוך 5 דקות לפחות. פורסים צלעות בודדות או כפולות (2 עצמות צלעות).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להכנת הרוטב, קוצצים דק את האננס, שומרים את כל המיצים שמשתחררים (הוא צריך להידמות לאננס מרוסק משומר).
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מחממים את 1 כף שמן הזית הנותרת בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים את השום ומטגנים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
10
מוסיפים לסיר את האננס והמיץ שלו, צרור הנענע והמים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאננס מתפרק והנוזל מסמיך, כ-40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
הסר את צרור הנענע והשליך; מערבבים את הנענע הקצוצה לתוך הרוטב ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מגישים את צלעות הטלה על מגש עם רוטב אננס מנטה בכפית מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)