קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי פרץ וארוגולה

טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי פרץ וארוגולה
טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי פרץ וארוגולן היא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שמן זית, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, וזה די טוב. נסו רוטבגה ספירלית שמנת עם עגבניות שרי מתפוצצות, מחבת פסטה יוונית עם עגבניות שרי פרץ, ו פסטה עם עגבניות שרי פרץ, בורטן ובזיליקום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מצפים מחבת רחבה גדולה בשמן זית. זורקים פנימה את הבייקון, השום והפלפל האדום; מביאים לאש בינונית-גבוהה. כשהשום מזהיב והוא ארומטי מאוד, 2 עד 3 דקות, הוציאו אותו מהתבנית ותעלו אותו-הוא הגשים את גורלו השום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את עגבניות השרי לתבנית ומגלגלים אותן עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים 1 כוס מהציר, מתבלים במלח, מנמיכים את האש לבינונית ונותנים לעגבניות להתבשל עד שהן מתחילות להתפוצץ, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים היטב. זרוק את הפסטה במים הרותחים ובשל 2 עד 3 דקות, או עד שהיא רכה אך בעלת שיניים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לירקות יחד עם כ-1/2 כוס מי בישול שמורים; זורקים במרץ לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מסירים את התבנית מהאש, זורקים פנימה את הארוגולה, מזלפים את שמן הגמר הגדול והשומן ומפזרים פרמיג ' אנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים מיד.
8
שים את הקמח לכל מטרה על משטח עבודה נקי ויבש. צרו חור (זה נקרא גם באר) במרכז ערימת הקמח שרוחבה כ -8 אינץ ' (גדול יותר בהחלט טוב יותר כאן). סדקו את כל הביצים והחלמון לתוך החור והוסיפו את שמן הזית, המים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
זנים של פטריותזנים של פטריות
9
בעזרת מזלג מקציפים את הביצים יחד עם שמן הזית, המים והמלח. בעזרת המזלג התחל לשלב את הקמח בתערובת הביצים; היזהר לא לשבור את דפנות הבאר או שתערובת הביצים תעבור על כל הלוח שלך ויהיה לך בלגן גדול! כמו כן, אל תדאג לגבי הגושים. כאשר שולב מספיק קמח בתערובת הביצים שהוא לא יעבור בכל מקום כשצידי הבאר נשברים, התחל להשתמש בידיים שלך כדי באמת לשלב הכל היטב. אם התערובת הדוקה ויבשה, הרטיבו את הידיים והתחילו ללוש בידיים רטובות. כאשר התערובת באמת באה יחד לתערובת הומוגנית, אז אתה יכול להתחיל ללוש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
כאשר הלישה חשוב מאוד לשים את משקל הגוף לתוך זה, לקבל על גבי הבצק באמת למתוח אותו ולא לקרוע את הבצק. בעזרת עקבי כפות הידיים מרדדים את הבצק ליצירת בצק חלק וגמיש מאוד. בסיום הבצק צריך להיראות חלק מאוד ולהרגיש כמעט קטיפתי. הלישה תימשך בדרך כלל בין 8 ל -10 דקות ללישה מנוסה ו -10 עד 15 ללישה חסרת ניסיון. שים את משקל הגוף שלך לתוך זה, אתה צריך ללוש! כאן נוצר המרקם המושלם והשיני של הפסטה שלך. היכנס לשם ותהנה!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
כאשר הפסטה כבר ללוש את עקביות מושלמת, לעטוף אותו פלסטיק ולתת לנוח לפחות 1 שעה. אם משתמשים מייד אין לקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
מגלגלים וחותכים את הפסטה לצורה הרצויה. כמה חלק וגמיש!
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות