חטיפי שיבולת שועל פירות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו חטיפי שיבולת שועל מפירות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 183 קלוריות. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לך את פילסברי הכי טוב בקמח לכל מטרה, אף אחד כזה בשר טחון מרוכז, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 15%. ציון זה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חטיפי שיבולת שועל דלי שומן, שיבולת שועל פירות, ו שיבולת שועל עם פירות מבושלים לאט עם אגוזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט בקערה גדולה, לשלב קמח, שיבולת שועל, סוכר חום וסודה לשתייה.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים.
מוציאים 3/4 כוס תערובת פירורים; מערבבים פנימה אגוזים ומניחים בצד. לחץ היטב את תערובת הפירורים שנותרה לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מפוררים בשר טחון לסיר בינוני; מוסיפים חלב מרוכז ממותק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד להסמכה, כ -5 דקות.
זרוק בכפיות קטנות על גבי קרום במחבת; מורחים בזהירות לכיסוי קרום.
מפזרים תערובת פירורים שמורה; לחץ קלות כלפי מטה.
אופים 40 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב. מצננים על רשת.
חותכים לסורגים. אחסן מכוסה באופן רופף בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לברי שיבולת שועל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 160 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.