קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טמאל דולצ'ה

טמאל דולצ'ה
טמאל דולצ'ה דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 305 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו גבינת אסדרו, גרעיני תירס, צנוברים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מילקשייק דולצ'ה דה לצ'ה (מלטאדה דה ארקיפה או דולצ' ה דה לצ'ה), פאן דולצ'ה, ו רום דולצ'ה דה לצ' ה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר גדול מרתיחים לאט את הסירופ, כוכב אניס, ציפורן, תפוז ומקל קינמון. מבשלים את התערובת במשך 5 דקות. מסננים את התערובת למסה הרינה, מערבבים לשילוב וזורקים את התבלינים והפירות המסוננים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים לתערובת המסה את התירס, הצנוברים, צימוקים הסולטנה, גבינת האסדרו וחתיכות הבננה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
להפשיר חבילה של עלי בננה על ידי הנחת העלים האטומים עדיין במחבת רדודה של מים חמים, עד להפשרה. פתח את החבילה ושטוף עלים במים קרירים ואז חתוך לחתיכות בגודל 8 אינץ'. הרכיבו את הטמאלים על ידי הנחת 4 גרם מהתערובת במרכז כל עלה בננה. ולקפל בצדדים כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
TamalesTamales
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)