קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טמאלה בטטה מתובל בצ'ילה

טמאלה בטטה מתובל בצ'ילה
מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח ופלפל טחון טרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: Tamales De Pollo Con Chile Verde-ירוק צ'ילה עוף Tamales, בטטה מוקרם עם אגוזי פקאן מתובלים צ'ילה, ו צ'ילה מתובלת בטטה ושעועית שחורה Tostadas.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים חמאה, סוכר חום וקינמון. הגדר חצאי בטטה, לחתוך בצד, בתבנית אפייה, ולשפשף צדדים לחתוך באותה מידה עם תערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים בתנור 350 עד רך כאשר לחוץ, על 1 שעה.
3
לגרוף בשר מתפוחי אדמה מתוקים (להשליך עורות) לתוך קערה; מחית עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת 1 עד 2 ליטר על אש נמוכה, להמיס שומן.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים מרק עוף ומערבבים עד חם.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים תערובת מרק לתפוחי אדמה מתוקים; מערבבים היטב. בהדרגה להוסיף קמח מאסה, ערבוב עד מעורבב היטב. מערבבים באבקת אפייה וצ ' יפוטלים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
7
קרע 3 או 4 קליפות תירס לרצועות ארוכות ודקות.
מרכיבים שתצטרך
8
שכב קליפה שלמה שטוחה על משטח עבודה, צד חלק למטה, עם קצה ארוך אחד קרוב אליך. כפית 1/3 כוס מילוי לאורך מרכז הקליפה. מקפלים קצה תחתון מעל מילוי ולהפשיל tamale. לקשור כל קצה עם רצועה דקה של קליפה. חזור עד שכל המילוי משמש.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת 8 עד 10 ליטר, למקם מתלה לפחות 1 אינץ 'מעל 1 אינץ' של מים; להביא לרתיחה מעל חום גבוה. הגדר tamales על מתלה, חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, וקיטור עד המילוי הוא מוצק, על 1 שעה, הוספת מים למחבת לפי הצורך כדי לשמור על עומק 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר tamales ולתת לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
11
הערות: קליפות תירס מיובש זמינים בכמה סופרמרקטים מצויד היטב בשווקים מקסיקניים. לפני השימוש, קליפות נפרדות משי להשליך; להשרות קליפות במים חמים עד גמיש, על 20 דקות. תצטרך כ -15 קליפות גדולות, בצורת היטב עבור tamales ו -3 עד 4 לקרוע לרצועות לקשירת, אבל אנחנו מציעים השריית כמה נוסף במקרה כמה דמעה בתהליך. אתה יכול לעשות קיטור tamales עד יום קדימה; כיסוי וצינה. לחמם באוניית קיטור 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קאסטלר קאווה ברוט. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Casteller קאווה ברוט
Casteller קאווה ברוט
הקסטלר ברוט קאווה מציג תפוח ירוק וניחוחות הדר. בפה, יש לו טעמים פריכים, טריים עם הערות הדר ליים ורק מגע של מתיקות. יש לזה טעם טרי, נקי ועצבני.