טמאלה בטטה מתובל בצ'ילה
מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח ופלפל טחון טרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: Tamales De Pollo Con Chile Verde-ירוק צ'ילה עוף Tamales, בטטה מוקרם עם אגוזי פקאן מתובלים צ'ילה, ו צ'ילה מתובלת בטטה ושעועית שחורה Tostadas.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים חמאה, סוכר חום וקינמון. הגדר חצאי בטטה, לחתוך בצד, בתבנית אפייה, ולשפשף צדדים לחתוך באותה מידה עם תערובת חמאה.
אופים בתנור 350 עד רך כאשר לחוץ, על 1 שעה.
לגרוף בשר מתפוחי אדמה מתוקים (להשליך עורות) לתוך קערה; מחית עם מזלג עד חלקה.
במחבת 1 עד 2 ליטר על אש נמוכה, להמיס שומן.
יוצקים מרק עוף ומערבבים עד חם.
מוסיפים תערובת מרק לתפוחי אדמה מתוקים; מערבבים היטב. בהדרגה להוסיף קמח מאסה, ערבוב עד מעורבב היטב. מערבבים באבקת אפייה וצ ' יפוטלים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
קרע 3 או 4 קליפות תירס לרצועות ארוכות ודקות.
שכב קליפה שלמה שטוחה על משטח עבודה, צד חלק למטה, עם קצה ארוך אחד קרוב אליך. כפית 1/3 כוס מילוי לאורך מרכז הקליפה. מקפלים קצה תחתון מעל מילוי ולהפשיל tamale. לקשור כל קצה עם רצועה דקה של קליפה. חזור עד שכל המילוי משמש.
במחבת 8 עד 10 ליטר, למקם מתלה לפחות 1 אינץ 'מעל 1 אינץ' של מים; להביא לרתיחה מעל חום גבוה. הגדר tamales על מתלה, חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, וקיטור עד המילוי הוא מוצק, על 1 שעה, הוספת מים למחבת לפי הצורך כדי לשמור על עומק 1 אינץ'.
הסר tamales ולתת לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
הערות: קליפות תירס מיובש זמינים בכמה סופרמרקטים מצויד היטב בשווקים מקסיקניים. לפני השימוש, קליפות נפרדות משי להשליך; להשרות קליפות במים חמים עד גמיש, על 20 דקות. תצטרך כ -15 קליפות גדולות, בצורת היטב עבור tamales ו -3 עד 4 לקרוע לרצועות לקשירת, אבל אנחנו מציעים השריית כמה נוסף במקרה כמה דמעה בתהליך. אתה יכול לעשות קיטור tamales עד יום קדימה; כיסוי וצינה. לחמם באוניית קיטור 15 עד 20 דקות.