טמל קינמון מתוק עם תפוחים
קינמון מתוק Tamale עם תפוחים דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תפוחים ובטטות עם חמאת קינמון, מייפל קינמון אפוי בטטות ותפוחים, ו תפוחים אפויים קינמון בחלב קוקוס וניל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קומפוט תפוח: להגדיר מחבת בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החמאה והתפוחים הירוקים.
לטגן עד התפוחים לרכך, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הצימוקים, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ומיץ לימון.
להוסיף 1/4 כוס מים ומבשלים עד התפוחים מבושלים דרך ואת הצימוקים הם plumped, על 5 דקות. תניח את הקומפוט בצד כדי להתקרר על צלחת.
מערבבים את masa harina, 1 1/4 כוסות מים, חמאה, מלח אגבה לתוך להדביק עבה. מקפלים את קומפוט התפוח לתערובת מאסה.
הגדר קליפת תירס על משטח שטוח (כפול למעלה או רעפים 2 קליפות אם הם קטנים או יש דמעות).
להוסיף 5 כפות של masa לערבב לתוך מרכז קליפות תירס. לדחוף את התערובת עד 1 אינץ ' מהצד של הקליפה. מקפלים קצה אחד של הקליפה למרכז ולאחר מכן לקפל את הצד השני כדי לכסות את כל tamale. מקפלים את הקצוות על ידי 2 אינץ ' טאק תחת להחזיק במקום.
מניחים מסננת בסיר גדול של מים רותחים, אבל לא נותנים למסננת לגעת במים.
מניחים את tamales במסננת, לכסות קיטור tamales במשך 30 עד 40 דקות.
מגישים את הטמלים עם גלידת וניל טפטוף של קרמל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.