טמפורה-בטטות מזוגגות עם פאנקו פריך
בטטה מזוגגת טמפורה עם פאנקו פריך הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, בצל ירוק, פאנקו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: שרימפס קוקוס-panko עם תפוחי אדמה מתוקים זיגוג כתום, ריבה הדר-כבדי עוף מזוגגים עם תפוחי אדמה קלויים וכרוב ניצנים פריכים, ו בטטות פריכות.
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.
להקציף 1/2 כוס השמן, רוטב הסויה, מירין, זנגביל, חומץ, סוכר חום, ושום בקערה גדולה עד שהסוכר מומס.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים וזורקים לשלב.
מעבירים את התערובת וכל נוזל לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' ומתפשטים לשכבה זוגית. מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום וצולים במשך 20 דקות.בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את panko ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה קלוי, על 7 דקות.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
הסר את תפוחי האדמה מהתנור ולהסיר את נייר הכסף. לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים, להזיז את השכבה התחתונה לחלק העליון ואת השכבה העליונה לתחתית (זה עוזר תפוחי אדמה לבשל באופן שווה בזיגוג).
מורחים אותם בחזרה לשכבה זוגית וצלי חשוף במשך 10 דקות. לזרוק שוב לצלות עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז ואת הזיגוג התעבה, על 10 דקות יותר.
מפזרים את panko קלוי בצל ירוק לשרת.