טמפורה מטוגן קלמרי
טמפורה מטוגן קלמרי הוא מתכון יפני המגיש 4. מתאבן זה יש 238 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דיונון, קורנפלור, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 275 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. קלמרי מטוגן, קלמרי מטוגן, ו קלמרי מטוגן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חותכים את צינורות הדיונונים לטבעות: פורסים את צינורות הדיונונים לטבעות ברוחב 1/2 אינץ 'עד ברוחב 3/4 אינץ'. תשאיר את הזרועות שלמות.
שמן חום בסיר עמוק או סיר כבד גדול: מתכון זה תוכנן עבור מטגן עמוק, אבל אתה יכול גם למלא סיר גדול, כבד תחתית (לשמור על מכסה בקרבת מקום, מטעמי בטיחות) באמצע הדרך עם שמן, על 3 אינץ ' עמוק.
מחממים את השמן ל 360-370°F.
מערבבים מרכיבים יבשים: בעוד השמן מתחמם, מערבבים היטב את כל החומרים היבשים.
מערבבים מים מוגזים עם חלמון ביצה, ולאחר מכן מערבבים עם מרכיבים יבשים: לאחר שהשמן הגיע ל-360 ° F, מוציאים את המים הנוצצים מהמקרר ומערבבים אותם עם חלמון הביצה. מיד לערבב אותו עם החומרים יבשים.
מערבבים במהירות. אל תדאג אם יש גושים או גושים. ערבוב יתר עלול לגרום לבלילה להפוך לעיסה כאשר מבושלים.
מפזרים חתיכות דיונון עם קמח. השתמש מסננת קטנה כדי לאבק קלות את חתיכות דיונון עם קמח אורז או קמח רגיל. זה יעזור הבלילה לדבוק הדיונון.
לטבול חתיכות דיונון בבלילה ומטגנים בשמן חם: עובד בקבוצות קטנות בכל פעם (כ 6 חתיכות), טובלים את חתיכות דיונון בבלילה. להרים אותם אחד אחד ולשים אותם בעדינות בשמן החם. (שים לב אם האצבעות מצופות בבלילה, זה יעזור להגן עליהם מפני התזה.)
כאשר חתיכות הדיונון בשמן, להשתמש במקלות אכילה או בידית של כף עץ כדי לעקור כל חתיכות דיונון שאולי נתקעו מהחלק התחתון של הסיר או הטיגון. מטגנים במשך 45 שניות עד 1 דקה, ולהסיר מגבות נייר כדי לנקז.
שים לב כי כאשר נעשה, הם לא יהיו חום זהוב, אבל יותר של צהוב חיוור או שיזוף.
חזור עם שאר הדיונון. עבודה בקבוצות יעזור לשמור על טמפרטורת השמן מנפילה רחוק מדי בזמן שאתה מטגן את הדיונון.
מגישים מיד עם פלחי לימון או לימון, רוטב סויה, רוטב פונזו, טבסקו או רוטב חריף אחר.
לאחר שמן הבישול התקרר לחלוטין (לאחר כ 2 שעות), מסננים אותו דרך מסננת נייר מצופה מגבת, ולשמור אותו לשימוש חוזר בפעם הבאה שאתה רוצה פירות ים מטגנים עמוקים.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
קלמרי מטוגן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Rosé נוצץ Bellissima עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Bellissima נוצץ עלה]()
Bellissima נוצץ עלה
זהו רוזה אלגנטי, בהיר, עם רמזים של תות ואשכולית, וקצף רך, מתמשך. ברגע האחרון, בליסימה רוזנת נוצצת זוגות מושלם עם סלמון מעושן, רכיכות, ומאכלי ים מתאבנים כגון טרטר טונה, סושי וסשימי.