טמפורה של סרטן מלך אלסקה
טמפורה של סרטן מלך אלסקה עשוי להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 24 . מתאבן זה יש 445 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, כף שורש זנגביל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צ'ילי סלמון מלך אלסקה, סלמון אלסקני מצופה בחומוס על מצע שעועית צרפתית, בצל אדום וסלט מלפפון עם שמן לימון, ו לחמניות מאודות עם פטריות צדפות מלך טמפורה ומיונז אגבה-מיסו (טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר (שיהיה גדול מספיק כדי לטבול את כל רגלי הסרטן) במים, מביאים לרתיחה, ומוסיפים חומץ, כוסברה, זרעי חרדל, צ ' ילי, פלפל ומלח. מבשלים את רגלי הסרטן עד שהם הופכים כתום ורדרד בהיר, על 15 עד 20 דקות.
הסר ולתת מגניב עד קל להתמודד.
בזמן שהסרטן מתקרר, תכיני את הרוטב.
מערבבים מיץ תפוזים, רוטב סויה, רוטב טריאקי, חומץ אורז, רסק עגבניות, צ ' ילה, ושורש זנגביל בסיר קטן על חום בינוני ולתת להפחית בחצי.
לשבור בשר סרטנים מהקליפה.
כדי להפוך טמפורה, לערבב קמח, עמילן תירס, ואבקת אפייה בקערה. לדלות את חתיכות הסרטן בתערובת יבשה זו, רועד כל עודף בחזרה לקערה. לאחר מכן להוסיף סודה לתערובת הקמח בזרם תוך לטאטא כל הזמן כדי להפוך אותו לבלילה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים שמן קנולה ל 375 מעלות f בטיגון עמוק, או על פי הוראות היצרן עבור מזונות דומים. טובלים כל חתיכת סרטן בבלילה, ומוסיפים לסל טיגון עמוק. מטגנים עד חום זהוב.
מסננים על נייר toweling ומגישים חמים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.