טנדורי אמנון עם לבבות של סלט דקל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. מתכון זה מ self.com יש 20 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא זנגביל, אבקת צ'ילי, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, לבבות של סלט דקל, ו לבבות של סלט דקל.
הוראות
1
למרינדה
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2
מקציפים יחד מרכיבים במרינדה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים אמנון במרינדה; להפוך את המעיל לחלוטין. כיסוי עם פלסטיק; לקרר לפחות 1 שעה. לבשל
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.