קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות33
מגזין

טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה

טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה
טוסט טנדורי-יוגורט כתף כבש במרינדה עם בצל בגריל ושעועית ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 282 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שעועית, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: כריכי כבש בגריל עם בצל ירוק בגריל, יוגורט צלוי-רגל מושרה של כבש, ו כריסה צלויה-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי.

הוראות

1
טוסט כוסברה וכמון במחבת מטוגנת על חום בינוני עד התבלינים להיות ריחני ופשוט להתחיל לעשן, 2 דקות. מניחים את התבלינים בצד כדי להתקרר ולאחר מכן למזג אותם במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את היוגורט, ליים, כמון, כוסברה, פפריקה, ג ' ינג ' ר, קינמון, כורכום, קאיין, סוכר, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
נקב את הטלה מספר פעמים עם מזלג ומניח בשקית ניילון גדולה resealable עם השום והבצל ויוצקים בתערובת היוגורט. להזיז את הטלה סביב בשקית מעיל לחלוטין ולמקם במקרר כדי להשרות במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
הסר את הטלה ואת הבצל מן המרינדה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 20 דקות. זרוק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מחממים את הגריל לגובה, צורבים את כל הצדדים של הטלה ומתאימים את הגריל לחום עקיף, כ -350 מעלות F. גריל הטלה במשך כ -45 דקות לכל צד עבור בינוני. כאשר הטלה מבושל, להסיר אותו מגש לנוח במשך 15 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוסיפים את הבצל ואת חצאי הסיד לגריל ומבשלים עד קרמל ומכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את הבצלים ואת לימונים מן הגריל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה, מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר מן הסיר לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מחממים מחבת גדולה על אש נמוכה ומוסיפים את הגהי ואת השעועית הירוקה ומאפשרים לבשל דרך. לסחוט את המיץ של 1/2 ליים בגריל מעל, לזרוק מעיל ולהעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
גיגי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מקשטים עם שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
13
פורסים את הטלה ואת הצלחת עם שעועית ירוקה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
14
מקשטים עם לימונים בגריל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ