טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה
טוסט טנדורי-יוגורט כתף כבש במרינדה עם בצל בגריל ושעועית ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 282 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שעועית, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: כריכי כבש בגריל עם בצל ירוק בגריל, יוגורט צלוי-רגל מושרה של כבש, ו כריסה צלויה-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי.
הוראות
1
טוסט כוסברה וכמון במחבת מטוגנת על חום בינוני עד התבלינים להיות ריחני ופשוט להתחיל לעשן, 2 דקות. מניחים את התבלינים בצד כדי להתקרר ולאחר מכן למזג אותם במטחנת תבלינים.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
נקב את הטלה מספר פעמים עם מזלג ומניח בשקית ניילון גדולה resealable עם השום והבצל ויוצקים בתערובת היוגורט. להזיז את הטלה סביב בשקית מעיל לחלוטין ולמקם במקרר כדי להשרות במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/4 כוס יוגורט תות
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
הסר את הטלה ואת הבצל מן המרינדה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 20 דקות. זרוק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובה
5
מחממים את הגריל לגובה, צורבים את כל הצדדים של הטלה ומתאימים את הגריל לחום עקיף, כ -350 מעלות F. גריל הטלה במשך כ -45 דקות לכל צד עבור בינוני. כאשר הטלה מבושל, להסיר אותו מגש לנוח במשך 15 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוסיפים את הבצל ואת חצאי הסיד לגריל ומבשלים עד קרמל ומכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את הבצלים ואת לימונים מן הגריל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה, מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר מן הסיר לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
11
מחממים מחבת גדולה על אש נמוכה ומוסיפים את הגהי ואת השעועית הירוקה ומאפשרים לבשל דרך. לסחוט את המיץ של 1/2 ליים בגריל מעל, לזרוק מעיל ולהעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
גי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מקשטים עם שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
13
פורסים את הטלה ואת הצלחת עם שעועית ירוקה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק