קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

טנדרלוין בקר ברוטב פורצ'יני שמנת

טנדרלוין בקר ברוטב פורצ'יני שמנת
זה עובד טוב כמו רוטב יקר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין, טנדרלוין בקר עם רוטב פטריות שמנת Alouette® , ו שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להשרות פטריות מיובשות במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים חמאה ו 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל והשום; מבשלים עד הבצל רך ושקוף. מערבבים קוביית בוליון בקר, ויוצקים פטריות עם מים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות2 כוסות עדשים מיובשות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים בקרם; מבשלים בעדינות במשך 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
4
מניחים תפוחי אדמה שלמים במחבת עם מים כדי לכסות; להביא לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים מים. כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי לגעת, לחתוך אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומטגנים תפוחי אדמה עד הזהב. מתבלים במלח וקורנית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מדליונים העונה בשר בקר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
חום 2 כפות שמן זית ווק או מחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מניחים מדליונים בשמן חם, וחום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
הסר מהחום, ומניח מדליונים במרכז צלחת קלייה.
12
מכסים מדליונים ברוטב פורצ ' יני. מסדרים תפוחי אדמה סביב מדליונים. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום. צלי במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה