טנדרלוין בקר ברוטב פורצ'יני שמנת
זה עובד טוב כמו רוטב יקר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין, טנדרלוין בקר עם רוטב פטריות שמנת Alouette® , ו שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשרות פטריות מיובשות במים חמים.
מחממים חמאה ו 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל והשום; מבשלים עד הבצל רך ושקוף. מערבבים קוביית בוליון בקר, ויוצקים פטריות עם מים. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים בקרם; מבשלים בעדינות במשך 5 דקות. תניח בצד.
מניחים תפוחי אדמה שלמים במחבת עם מים כדי לכסות; להביא לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים כ 5 דקות.
מסננים מים. כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי לגעת, לחתוך אותם לשניים.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומטגנים תפוחי אדמה עד הזהב. מתבלים במלח וקורנית. תניח בצד.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מדליונים העונה בשר בקר עם מלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן זית ווק או מחבת גדולה על חום גבוה.
מניחים מדליונים בשמן חם, וחום משני הצדדים.
הסר מהחום, ומניח מדליונים במרכז צלחת קלייה.
מכסים מדליונים ברוטב פורצ ' יני. מסדרים תפוחי אדמה סביב מדליונים. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום. צלי במשך 15 דקות.