קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

טנדרלוין בקר ברוטב פורצ'יני שמנת

טנדרלוין בקר ברוטב פורצ'יני שמנת
זה עובד טוב כמו רוטב יקר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין, טנדרלוין בקר עם רוטב פטריות שמנת Alouette® , ו שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להשרות פטריות מיובשות במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים חמאה ו 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל והשום; מבשלים עד הבצל רך ושקוף. מערבבים קוביית בוליון בקר, ויוצקים פטריות עם מים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות2 כוסות עדשים מיובשות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים בקרם; מבשלים בעדינות במשך 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מניחים תפוחי אדמה שלמים במחבת עם מים כדי לכסות; להביא לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים מים. כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי לגעת, לחתוך אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומטגנים תפוחי אדמה עד הזהב. מתבלים במלח וקורנית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מדליונים העונה בשר בקר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
חום 2 כפות שמן זית ווק או מחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מניחים מדליונים בשמן חם, וחום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
11
הסר מהחום, ומניח מדליונים במרכז צלחת קלייה.
12
מכסים מדליונים ברוטב פורצ ' יני. מסדרים תפוחי אדמה סביב מדליונים. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום. צלי במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®