טנדרלוין בקר מצופה בעשב
טנדרלוין בקר מצופת עשב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז דל פחמימות, מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלי טימין, מלח גס, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו טנדרלוין בקר מצופה בעשב, בייקון ועשב קרוש בשר טנדרלוין, ו טנדרלוין בקר מצופה בעשב ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 260°. הפעל קצה קטן של בשר תחת כ 6 אינץ'. עניבה שנהפכה תחת חלק של בשר בקר עם חוט מטבח על 1 1/2 אינץ ' במרווחים.
מניחים בשר במחבת צלייה רדודה.
מברשת עם חרדל. בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם ושאר החומרים. לטפוח פירור לחם תערובת על בקר מצופה חרדל, לחיצה בעדינות. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
אופים חשפו 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
אופים 30 דקות יותר או עד מדחום קורא 57° or150F. לכסות באופן רופף עם לסכל; לתת לעמוד 20 דקות או עד מדחום קורא145 (נדיר בינוני) או160 (בינוני).
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.