קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות5
ציון בריאות20
מגזין

טנדרלוין בקר עם זיגוג קפה בלסמי תאנה קוסטה ריקה

טנדרלוין בקר עם זיגוג קפה בלסמי תאנה קוסטה ריקה
לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, קפה חזק של קוסטה ריקה, תאנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התאנים הטריות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תאנים שוקולד / תאנים טריות בחברה טובה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר פילה עם זיגוג קפה קוסטה ריקה, קפה קוסטה ריקה Panna קוטה עם רוטב שוקולד רום מתוק מריר, ו קרק-טנדרלוין בקר בסיר עם זיגוג בלסמי.

הוראות

1
בסיר רוטב עם תחתית כבדה, על אש נמוכה, מוסיפים את החומץ ומפחיתים אותו בחצי, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הסוכר, קפה ותאנים ולהפחית עוד יותר על ידי נפח 1/3, להמשיך לערבב לאורך כל שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
3
הסר מהחום כאשר יש לך 3/4 כוס נוזל שנותר.
4
יוצקים את הזיגוג דרך מסננת לתוך קערה קטנה, להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים את הגריל ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים על הגריל שחומם מראש. מבשלים בכל צד עד לטמפרטורה הרצויה הוא הגיע, על 7 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר מן הגריל באופן שווה מברשת את tenderloin עם זיגוג בלסמי. להחזיר את הבשר לגריל במשך 5 דקות, המאפשר זיגוג כדי לצפות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר את tenderloin מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. פרוסה, לארגן על מגש ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)