קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות5
ציון בריאות20
מגזין

טנדרלוין בקר עם זיגוג קפה בלסמי תאנה קוסטה ריקה

טנדרלוין בקר עם זיגוג קפה בלסמי תאנה קוסטה ריקה
לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, קפה חזק של קוסטה ריקה, תאנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התאנים הטריות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תאנים שוקולד / תאנים טריות בחברה טובה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר פילה עם זיגוג קפה קוסטה ריקה, קפה קוסטה ריקה Panna קוטה עם רוטב שוקולד רום מתוק מריר, ו קרק-טנדרלוין בקר בסיר עם זיגוג בלסמי.

הוראות

1
בסיר רוטב עם תחתית כבדה, על אש נמוכה, מוסיפים את החומץ ומפחיתים אותו בחצי, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את הסוכר, קפה ותאנים ולהפחית עוד יותר על ידי נפח 1/3, להמשיך לערבב לאורך כל שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
3
הסר מהחום כאשר יש לך 3/4 כוס נוזל שנותר.
4
יוצקים את הזיגוג דרך מסננת לתוך קערה קטנה, להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מחממים את הגריל ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים על הגריל שחומם מראש. מבשלים בכל צד עד לטמפרטורה הרצויה הוא הגיע, על 7 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
הסר מן הגריל באופן שווה מברשת את tenderloin עם זיגוג בלסמי. להחזיר את הבשר לגריל במשך 5 דקות, המאפשר זיגוג כדי לצפות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
הסר את tenderloin מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. פרוסה, לארגן על מגש ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו