טנדרלוין בקר עם זיגוג קפה בלסמי תאנה קוסטה ריקה
לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, קפה חזק של קוסטה ריקה, תאנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התאנים הטריות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תאנים שוקולד / תאנים טריות בחברה טובה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר פילה עם זיגוג קפה קוסטה ריקה, קפה קוסטה ריקה Panna קוטה עם רוטב שוקולד רום מתוק מריר, ו קרק-טנדרלוין בקר בסיר עם זיגוג בלסמי.
הוראות
בסיר רוטב עם תחתית כבדה, על אש נמוכה, מוסיפים את החומץ ומפחיתים אותו בחצי, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיף את הסוכר, קפה ותאנים ולהפחית עוד יותר על ידי נפח 1/3, להמשיך לערבב לאורך כל שלב זה.
הסר מהחום כאשר יש לך 3/4 כוס נוזל שנותר.
יוצקים את הזיגוג דרך מסננת לתוך קערה קטנה, להשליך את המוצקים.
מחממים את הגריל ל 300 מעלות F.
מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים על הגריל שחומם מראש. מבשלים בכל צד עד לטמפרטורה הרצויה הוא הגיע, על 7 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר.
הסר מן הגריל באופן שווה מברשת את tenderloin עם זיגוג בלסמי. להחזיר את הבשר לגריל במשך 5 דקות, המאפשר זיגוג כדי לצפות את הבשר.
הסר את tenderloin מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. פרוסה, לארגן על מגש ומגישים.