טנדרלוין בקר עם סלסה עגבניות קלויה
המתכון בשר טנדרלוין עם סלסת עגבניות קלויה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. אם יש לכם מלח, עגבניות שזיף, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו טנדרלוין בקר צלוי עם סלסה עגבניות קלויה, בשר בקר בגריל עם רוטב שום קלוי וכרישה-עגבניות קינואה, ו רוסטביף עם רוטב עגבניות צלוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, עגבניות מברשת ובצל עם שמן; מקום על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות. לעטוף שום בנייר כסף; להוסיף גיליון אפייה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד ירקות רכים.
הסר מהתנור; מגניב 10 דקות.
קוצצים גס עגבניות ובצל; מניחים בקערה גדולה. מחית שום עם מזלג; מוסיפים לתערובת עגבניות. מערבבים בזיליקום, חומץ, ו 1/4 כפית מלח.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
כדי להכין בשר, מפזרים בשר עם 1 כפית מלח, כוסברה, ופלפל.
מניחים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 33 דקות או עד מדחום רושם 135 או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.