קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טנדרלוין בקר צרוב עם ארוגולה ופטריות

טנדרלוין בקר צרוב עם ארוגולה ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר צרוב Tenderloin עם ארוגולה & פטריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. לך לחנות ותביא שאלוט, חומץ שרי, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק פילה בקר עם פטריות צרובות ויניגרט יין אדום, בשר חזיר צרוב Tenderloin פטריות קרמל מרווה עם הפחתת יין אדום Blackberry, ו בשר צרוב ותפוזים עם ארוגולה.

הוראות

1
מערבבים את העגבניות המיובשות טחון עם 2 Tbs. של החמאה והחומץ. מתבלים עם קמצוץ או שניים של מלח, עוטפים בפלסטיק, ועובש לתוך גליל באורך 2 אינץ'. תכניס את המקפיא למשרד. מתבלים היטב את הבשר משני הצדדים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הזית עד חם למדי. צורבים את מדליוני הבשר עד להשחמה טובה משני הצדדים ומבושלים לנדיר, כ -2 דקות לכל צד (או יותר אם אתה אוהב את הסטייק שלך מבושל יותר).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הוסף את 2 Tbs הנותרים. של חמאה למחבת. כאשר קצף שלה, להוסיף את שאלוט, לבשל במשך 30 שניות, ולהוסיף את הפטריות קמצוץ טוב של מלח. לטחון עד הפטריות משחימים היטב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את ארוגולה למחבת ולזרוק עם הפטריות, בישול רק עד העלים נבלו. מסדרים את הירקות המוקפצים על צלחות ארוחת ערב, למעלה עם הבשר, ומגישים עם פרוסה או שתיים של חמאה צוננת על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
קלוריות
1
580, שומן
2
43, קלוריות שומן
1
390, שומן רווי
2
20, חלבון
3
41, שומן חד רווי
4
17, פחמימות
5
610, כולסטרול
6
170, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן