טנדרלוין בקר צרוב עם דיז'ון ועשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר צרוב Tenderloin עם Dijon ועשבי תיבול. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פילה בקר, רוזמרין, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו פילה בקר עם חרדל ועשבי תיבול, טנדרלוין בקר בגריל Garlicky עם עשבי תיבול, ו בשר בקר בגריל עם עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה.
מערבבים חרדל ושום בקערה קטנה. לשפשף תערובת חרדל באופן שווה על בשר בקר.
מערבבים פטרוזיליה, רוזמרין, ותימין בקערה קטנה.
מפזרים בשר שווה בתערובת פטרוזיליה.
מניחים בשר בקר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 26 דקות או עד מדחום רושם 135 או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים tenderloin על מגש; בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.