טנדרלוין בשר רוזמרין עם רוטב יין אדום אוכמניות
טנדרלוין בשר רוזמרין עם רוטב יין אדום Blackberry עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 775 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם שאלות, שמן זית, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חתונה עם אוכמניות וורדים כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר בקר צלוי עם רוזמרין, שוקולד ורוטב יין, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב יין אדום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה במשך 2 דקות. בעוד המחבת מתחממת, מלטפים את הסטייקים להתייבש במגבת נייר, ואז מפזרים רוזמרין קצוצה וקצת מלח ופלפל.
מוסיפים את השמן למחבת, וברגע שהוא מנצנץ וכמעט מעשן, מוסיפים את הסטייקים והרוזמרין sprig ו לצרוב במשך 4 דקות בכל צד, עד משחימים היטב עם קרום נחמד.
הסר את הסטייקים ורוזמרין sprig לצלחת ואוהל רופף עם נייר.
בעוד הסטייקים לנוח, להנמיך את החום בינוני, להוסיף את שאלוט ותימין למחבת ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מוסיף את היין, להפוך את החום לגבות, לגרד את כל חתיכות השחמה כי הם תקועים לתחתית המחבת. להפחית את היין בחצי, על 3 דקות. מערבבים את מרק הבשר, אוכמניות ברי שמורות. מחית את פירות יער לתוך הרוטב עם כף עץ. המשך להתבשל עד שהרוטב מצטמצם ומצפה את גב כף.
הסר מהחום ומערבולת בחמאה הקרה. טעם לתיבול ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים את הסטייק עם הרוטב.