טפנד זיתים ובצל
טפנד זיתים ובצל הוא ללא גלוטן, וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 10 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 64 מנות. אם יש לך פלפל, חומץ יין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), טפנד זיתים, ו טפנד זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים טימין ושום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים יין וחומץ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד רוב הנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מניחים את תערובת הבצל במעבד מזון.
מוסיפים את הזיתים ואת הפלפל השחור, ומעבדים עד חלקה, מגרדים את הצדדים של הקערה.