קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

טפנד זיתים ובצל

טפנד זיתים ובצל
טפנד זיתים ובצל הוא ללא גלוטן, וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 10 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 64 מנות. אם יש לך פלפל, חומץ יין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), טפנד זיתים, ו טפנד זיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים בצל; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים טימין ושום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים יין וחומץ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד רוב הנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מניחים את תערובת הבצל במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הזיתים ואת הפלפל השחור, ומעבדים עד חלקה, מגרדים את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות