טקס וואסאבי של קוי דגים טאקו
טקס וואסאבי של קוי דגים טאקו יכול להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. צאו לחנות והרימו עלי כוסברה, פירורי לחם פנקו, ג'לפנו ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. נסו טקס וואסאבי של קוי דגים טאקו, טאקו טונה אחי עם קרם ווסאבי וסלסת אבוקדו מנגו, ו ג'ק קרוואל (או דגים אחרים) טאקו דגים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית שלבו מיץ ליים, טקילה, כמון, מלח ופלפל; מערבבים היטב.
מוסיפים את הדג וזורקים למעיל. מריחים במשך 10 דקות.
טורטיות חמות על גריל או מחבת. מכסים במגבת כדי להתחמם.
בתנור הולנדי בינוני מחממים את שמן הקנולה ל -350 מעלות צלזיוס.
מוציאים דגים מהמרינדה, מנערים עודפים, מחפרים בקמח טמפורה ומטבלים בבלילה מעורבת טמפורה קרה.
מגלגלים פנימה פירורי לחם פנקו, לוחצים את פנקו על דגים. אחד אחד להוסיף דגים לשמן, הקפד לשמור את חתיכות דגים מופרדים. מטגנים 4 עד 5 דקות, או עד להזהבה בהירה.
מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
מערבבים כרוב, כוסברה ובצל. עורמים 2 טורטיות; מניחים 1/8 מהדגים מעל כל אחד מהם, ומעליהם תערובת כרוב, פיקו דה גאלו ואיולי ליים טקילה.
בקערה, מערבבים את כל החומרים, מתבלים במלח ופלפל ומקררים במשך שעה 1 לטעמים להתמזג.
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים ואת צמרמורת במשך שעה 1. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר]()
פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת של ורדים ווניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.