טקסס גיליון עוגה
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, תמצית ונילן, מינוס כף סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), טקסס גיליון עוגה, ו טקסס גיליון עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. גריז 15×10 מחבת רול ג 'לי אינץ'.
מערבבים את הקמח, סוכר, מלח וקינמון (אם משתמשים) בקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד.ממיסים חמאה בסיר בגודל בינוני. מערבבים את אבקת הקקאו ומים ומביאים לרתיחה.
יוצקים את תערובת הקקאו הרותח לתוך הקערה עם תערובת הקמח ומערבבים עם כף עד blended.In קערה שנייה, לטאטא יחד את הביצים, וניל, חלב חמאה וסודה לאפייה.
מוסיף את תערובת הביצים לתערובת הקקאו ומערבבים עד מעורבב – לא לפרז. פשוט לעשות את המיטב כדי למזג את החומרים.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ואופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. ברגע שאתה מושך את העוגה מהתנור, להתחיל הדובדבן. כדי לקבל יתרון, ייתכן שתרצה לנפות את הסוכר בעוד העוגה אופה.זיגוג: לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערת ערבוב ולהניח בצד. אתה יכול לדלג על שלב הסינון אם אתה חייב, אבל ניפוי עוזר לו להתמזג קל יותר ואת הדובדבן יהיה חלק יותר.להמס את החמאה בסיר להגדיר על חום בינוני. כאשר החמאה כמעט נמסה, מוסיפים את 4 כפות קקאו וחלב 7 כפות ומביאים רק לרתיחה. ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה טובה, להסיר מהחום.
יוצקים את תערובת הקקאו הלוהטת לתוך קערה של סוכר מנופה.
מוסיפים את הוניל ומערבבים עם כף עץ עד חלקה. לעבוד במהירות כך הדובדבן לא יתחיל להגדיר בקערה.
יוצקים מעל העוגה ולתת לשבת עד המשרד