המתכון טקסס זכתה טונות יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 960 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, רוטב חריף, פלפלים חלפיניו כבושים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו זכה בטונות, לימון-טונות קטנות, ו מתוק וון טון (מתכונים דומים).
להביא סיר גדול עם 3 ליטרים של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הלימונים, הבצל, תערובת התבלינים והתירס.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
בואו להרתיח במשך כ 5 דקות לפני הוספת השרימפס. מבשלים את השרימפס עד שהם מסתלסלים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מסננים את התערובת ולהסיר את השרימפס למסננת. הפעל מים קרים עליהם כדי לעצור אותם מלבשל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
חותכים את התירס מהקליפה ומוסיפים את הגרעינים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את jalapenos, גבינת שמנת, חמאה, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות לשלב. קוצצים בגסות את השרימפס ומערבבים אותם בעדינות לתערובת התירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ממתקים עכשיו ואחר כך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
להניח את עטיפות טון וון על משטח שטוח ולשים 1 כפית של תערובת התירס באמצע כל עטיפה. עם האצבע או מברשת מאפה, מעיל את הקצוות החיצוניים של העטיפות עם ביצה מוכה. מקפלים את 4 הפינות של העטיפות לחלק העליון ולאטום את הצדדים, להביא זהיר לדחוף את כל האוויר. ודא שאתה מקבל חותם הדוק על כל התפרים. מטגנים את טונות וון בשמן החם עד שהם זהובים חום, על 4 דקות.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.