קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

טקסס זכתה בטונות

טקסס זכתה בטונות
המתכון טקסס זכתה טונות יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 960 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, רוטב חריף, פלפלים חלפיניו כבושים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו זכה בטונות, לימון-טונות קטנות, ו מתוק וון טון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל-350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
להביא סיר גדול עם 3 ליטרים של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הלימונים, הבצל, תערובת התבלינים והתירס.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
בואו להרתיח במשך כ 5 דקות לפני הוספת השרימפס. מבשלים את השרימפס עד שהם מסתלסלים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מסננים את התערובת ולהסיר את השרימפס למסננת. הפעל מים קרים עליהם כדי לעצור אותם מלבשל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
חותכים את התירס מהקליפה ומוסיפים את הגרעינים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את jalapenos, גבינת שמנת, חמאה, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות לשלב. קוצצים בגסות את השרימפס ומערבבים אותם בעדינות לתערובת התירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
להניח את עטיפות טון וון על משטח שטוח ולשים 1 כפית של תערובת התירס באמצע כל עטיפה. עם האצבע או מברשת מאפה, מעיל את הקצוות החיצוניים של העטיפות עם ביצה מוכה. מקפלים את 4 הפינות של העטיפות לחלק העליון ולאטום את הצדדים, להביא זהיר לדחוף את כל האוויר. ודא שאתה מקבל חותם הדוק על כל התפרים. מטגנים את טונות וון בשמן החם עד שהם זהובים חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
9
הסר מן השמן ולסדר על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מגישים עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1
מוסיף את כל החומרים בקערה הגשה ומערבבים היטב לשלב.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.