טרוטת אגוזי לוז מצופה
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך ביצה, שמן צמחי, פורל ברוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן נסו טרוטת אגוזי לוז מצופה, טרוטת אגוזי לוז מצופה, ו פורל פקאן מצופה (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse אגוזים במעבד מזון עד הקרקע דק. לשטוף פורל יבש לטפוח. מתבלים במלח מבפנים ומבחוץ.
מורחים אגוזים על צלחת ארוחת ערב. טובלים את שני הצדדים של פורל ראשון בביצה ולאחר מכן אגוזים.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן ומבשל טרוטה, רועד מחבת כדי למנוע דבק ולהפוך פעם אחת עם מרית מתכת, עד השחמה משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 12 דקות בסך הכל.
בעוד פורל מבשל, להמיס חמאה בסיר קטן ומערבבים מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
יוצקים מעל פורל ומפזרים דגים עם פטרוזיליה.